Meny

HÖSTÖPPET 


Fredag 27/9

En sittning

18:00 -  Fullbokad            

 

Lördag 28/9

Två sittningar

17:30 – 20:00  Fullbokad  

20:30 -        Fullbokad


I samband med er bokning behöver 

vi förbeställning på vilken 

varmrätt som ni önskar


MENY i fyra serveringar


Amuse-bouche

(aptitretare)


Förrätt

Carpaccio på kalvrygg

med portvinglaze, väster-

bottencremé och höstsvamp

Vin: Beaujolais



Varmrätt

Urbenad lammsadel med getostcremé,

friterad röstikub, rosmarinsky

och sallad på färska bönor

Vin: Tahbilk / Cab. Sauv

 

  eller

 

Smörstekt Torskrygg med

champagnesås,lemonsquash

& havtorncrudite,

slungad potatis

Vin: Bogle / Chardonnay

       

Dessert

Höstpäron med kolasås

havrecocos & vaniljyogurtglass

Vin: Chateau Gran Peyrot 


Menypris 700kr

Vinpaket 3 viner 400kr