HÖSTÖPPET
Fredag 27/9
En sittning
18:00 - Fullbokad
Lördag 28/9
Två sittningar
17:30 – 20:00 Fullbokad
20:30 - Fullbokad
I samband med er bokning behöver
vi förbeställning på vilken
varmrätt som ni önskar
MENY i fyra serveringar
Amuse-bouche
(aptitretare)
Förrätt
Carpaccio på kalvrygg
med portvinglaze, väster-
bottencremé och höstsvamp
Vin: Beaujolais
Varmrätt
Urbenad lammsadel med getostcremé,
friterad röstikub, rosmarinsky
och sallad på färska bönor
Vin: Tahbilk / Cab. Sauv
eller
Smörstekt Torskrygg med
champagnesås,lemonsquash
& havtorncrudite,
slungad potatis
Vin: Bogle / Chardonnay
Dessert
Höstpäron med kolasås
havrecocos & vaniljyogurtglass
Vin: Chateau Gran Peyrot
Menypris 700kr
Vinpaket 3 viner 400kr